O istorie bogată care a început într-un sătuc din sudul Franţei: în 1990 se pun bazele Laboratoarelor Dermatologice Avène, cu scopul unic de a crea formule şi a dezvolta tehnici inovatoare pentru calmarea celor mai sensibile tipuri de piele. Brandul Eau Thermale Avène are la baza Apa Termală Avène, cu o moștenire biologică și minerală unică, a cărei acțiune calmantă și anti-iritanta a fost demonstrată în peste 150 de studii științifice.

Acest brand este dedicat îngrijirii pielii sensibile și conține, pe lângă produse de uz zilnic, game ce adresează diverse patologii și condiții ale pielii pentru nou născuți, copii și adulți. Legitimitatea Apei termale Avène începe la Centrul de Hidroterapie. Inaugurat în 1990 şi extins în 2004, acesta oferă o arhitectură elegantă în deplină armonie cu cadrul natural al izvorului Sainte-Odile.O echipă tânără şi dedicată întâmpină 2.600 de pacienţi în fiecare an şi le oferă terapii zilnice eficiente (acestea se desfăşoară sub control dermatologic şi includ terapii de bază comune tuturor patologiilor şi terapii suplimentare prescrise individual) atât pentru adulţi, cât şi copii.

De asemenea, brandul este implicat în inițiative de responsabilitate socială precum Skin Protect, Ocean Respect și Eau Thermale Avène Skin Cancer Foundation.

Ducray este un brand cu o inovatie utila, inca din 1930, fondată pe ascultarea atentă a profesioniștilor din sănătate, pe observarea nevoilor consumatorului si stimulată de hotărârea noastră, de cultura noastră farmaceutică și de pasiunea pentru dermatologie.

DUCRAY împinge tot mai departe cercetările sale:

✓ 11 brevete în curs de exploatare.

✓ 85 de ani de inovare utilă pentru a oferi produse de îngrijire dermatologice, care îți schimbă viața.

Răspunsuri la problemele dermatologice ale pielii, părului și scalpului, care ne pot interesa pe toți într-un moment al vieții noastre.