Compania SOLARTIUM GROUP a fost fondată în anul 2007 de un grup de profesioniști cu experiență în domeniul farmaceutic. In anul 2011 SOLARTIUM devine parte a SYNAPSIS-MEDITRINA, un grup farmaceutic în expansiune în Europa Centrală și Sud-Est, cu reprezentanțe în Grecia, Cipru, România, Bulgaria și Republica Moldova.

SOLARTIUM este un promotor al medicinei bazate pe dovezi, existând la ora actuală peste 1000 de studii clinice care stau la baza terapiilor noastre. Ne selectăm portofoliul și aducem doar produse inovative, originale, în functțe de cerințele specifice ale pieței din România.

Misiunea noastra este de a facilita accesul medicilor la terapii noi, originale, cu scopul de a îmbunătăți protocoalele terapeutice actuale și a crește calitatea vietți pacientțlor din România.

Produsele noastre provin din fabrici certificate din Italia și Germania și răspund unor cerințe stricte de siguranță și eficiență. Portofoliul nostru se adresează ariilor terapeutice precum dermatologie, ginecologie, urologie și nefrologie.